Pakane kogub hoogu: lähipäevil tuleb kohati 22 kraadi külma

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selja taha jäi senise talve külmim öö.
Selja taha jäi senise talve külmim öö. Foto: Marianne Loorents

Viimastel päevadel valitsenud pakaseline ilm saab jätku ka uuel nädalal, kohati võib õhutemperatuur langeda koguni 22 miinuskraadini.

Teisipäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab vähest lund. Puhub valdavalt kirde- ja põhjatuul 2 kuni 8 meetrit sekundis. Külma on 7 kuni 12, paiguti 15 kraadi, rannikul kohati 4 miinuskraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab vähest lund. Puhub valdavalt kirde- ja põhjatuul 2 kuni 8 meetrit sekundis. Külma on 4 kuni 8 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab vähest lund. Tuul on muutliku suunaga ja puhub 1 kuni 7 meetrit sekundis. Külma on 9 kuni 14, paiguti 17, rannikul kohati 5 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest lund. Tuul on muutliku suunaga ja puhub 1 kuni 7 meetrit sekundis. Külma on 5 kuni 11 kraadi.

Neljapäeva öösel on vahelduva pilvisusega ja olulise sajuta ilm. Tuul on muutliku suunaga 1 kuni 6 meetrit sekundis. Külma on 12 kuni 17, kohati 22 kraadi, rannikul on külma paiguti 8 kraadi. Päeval on Ida-Eestis vahelduva pilvisusega ja olulise sajuta ilm. Lääne-Eestis pilvisus tiheneb ja sajab lund. Puhub lõunakaare tuul 2 kuni 8, läänerannikul ja saartel puhanguti 12 kuni 15 meetrit sekundis. Külma on 4 kuni 9, kohati 12 kraadi.

Reede jätkub kõrgrõhkkonna servas külma talveilmaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles