Kolmas advent näitab pisut päikest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päikeseline talveilm.
Päikeseline talveilm. Foto: Margus Ansu

Tasapisi hääbuv madalrõhkkond toob pühapäeval peetaval kolmandal advendil kohati päikese välja – tuul nõrgeneb ning sisemaal võib üksikutes kohtades õrna lund pudeneda, saartel ja läänerannikul aga veidi lörtsi või vihma piserdada.

Pühapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Kohati võib sadada veidi lund ja lörtsi ning tekkida udu. Puhub valdavalt edelatuul 2-8 m/s. Saartel pöördub tuul hommikuks loodesse ja põhja puhanguti kuni 13 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -3, saartel ja läänerannikul kuni +2 kraadi.

Peipsi järvel puhub valdavalt läänekaaretuul 3-6 m/s. Lainekõrgus on 0,5-0,7 meetrit. Kohati võib sadada veidi lörtsi ja nähtavus on mõõdukas. Õhutemperatuur on 0 kuni -2 kraadi.

Pühapäeva päeval on oodata pilves selgimistega ilma. Kohati sajab veidi lund ja lörtsi. Puhub läänekaaretuul 4-10 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +2 kraadi.

Peipsi järvel puhub läänekaaretuul 4-7 m/s. Lainekõrgus 0,5-0,7 meetrit. Kohati võib sadada veidi lörtsi. Nähtavus on mõõdukas. Õhutemperatuur on -1 kuni +1 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles