Nädalavahetus tuleb tuuline ja märg

Elisabeth Kungla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sügis.
Sügis. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Öö vastu homset tuleb madalrõhkkonna servas kohatiste vihmahoogudega ja ikka väga tugeva edelatuulega, puhanguid on 14, rannikul kuni 20 m/s. Õhutemperatuur on 2 kuni 7 kraadi, Kagu-Eestis langeb 0 kraadi lähedale.

Päeval läheneb merelt uus madalrõhulohk, selle tihedamad sajupilved jõuavad põhiliselt Lääne-Eestisse, hõredamad ja nõrgemad on sajuhood Eesti idapoolses osas ning Kagu-Eesti saab tõenäoliselt sajuta läbi. Väga tugev lõuna- ja edelatuul jääb nõrgemaks alles õhtul. Õhutemperatuur on 3 kuni 8 kraadi. 

Pühapäeval  koondub madalrõhkkond Läänemere kohale ja selle idaservas sajab saartel ja läänerannikul vihma, sekka võib ka lörtsi tulla, mandri sisealadel tulevad sajud enamasti lörtsina. Tuul jääb nõrgemaks ja puhub lõunakaarest. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel 0 kuni 3 kraadi, meremõjuga rannikul kuni 5 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles