Esmaspäev jätkub tormituultega

Elisabeth Kungla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soojad riided ning vihmavari on järgmiselgi nädalal väga asjakohased.
Soojad riided ning vihmavari on järgmiselgi nädalal väga asjakohased. Foto: Kristjan Teedema

Soome lahe kohalt kagusse liikuv osatsüklon toob esmaspäevaks jätkuvaid tormituuli ja sadu.

Ilmateenistuse teatel on esmaspäeva öösel pilves ilm ning hooti sajab lörtsi ja vihma. Mandril tugevneb loode- ja põhjatuul 7-12, puhanguti 15, rannikul ja saartel aga 12-17, puhanguti kuni 24 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +3, saartel kuni +5 kraadi.

Peipsi järvel puhub loode- ja põhjatuul 5-8 m/s ning tugevneb hommikuks 7-12 m/s. Lainekõrgus on 0,5-0,7 meetrit. Ajuti sajab vihma või lörtsi. Nähtavus on mõõdukas või halb. Sooja on 2-4 kraadi.

Esmaspäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Hooti sajab lörtsi ja vihma. Puhub loode- ja põhjatuul 7-12, puhanguti 15, rannikul ja saartel 12-17, puhanguti kuni 24 m/s. Sooja on 1-5 kraadi.

Peipsi järvel puhub loode- ja põhjatuul 7-12 m/s ning tugevneb päeval puhanguti 15-18 m/s. Lainekõrgus on 1-1,6 meetrit. Ajuti sajab vihma või lörtsi. Nähtavus on mõõdukas või halb. Sooja on 2-4 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles