Lääne-Virumaal tuli maha esimene lumi

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuigi tänane päev möödus sügisilma saatel, tuli õhtul Lääne-Virumaal maha esimene lumi.

Postimehe lugeja sõnul jätkus täna õhtul Tapal lörtsi- ja lumesadu kümneks kuni viieteistkümneks minutiks ja maa on praegugi, kella 22 paiku veidi valge.

Lumi Tapal / Foto:
Lumi Tapal / Foto: Foto: Urmas-Valdo

Ka ilmateenistus prognoosis tänaseks paiguti lörtsi ja lund. Ilmateenistuse teatel on lumesadu oodata ka eeloleval nädalal.

Ööl vastu esmaspäeva tuleb vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab veidi vihma või lörtsi ning võib tekkida udu. Puhub ida- ja kirdetuul 2 kuni 7, saartel kuni 11 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on -5 kuni +1, saartel kuni +5 kraadi. Esmaspäeva päeval on vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub ida- ja kirdetuul 4 kuni 10, saartel ja rannikul puhanguti 13 meetrit sekundis. Sooja on 2 kuni 6 kraadi.

Teisipäeva öösel tuleb vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub ida- ja kagutuul 2 kuni 7 meetrit sekundis. Külma on 1 kuni 5 kraadi, saartel tuleb kuni 4 kraadi sooja. Teisipäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise ilm. Puhub ida- ja kagutuul 2 kuni 7, saartel 5 kuni 10, puhanguti 14 meetrit sekundis. Sooja on 1 kuni 5 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vahelduva pilvisusega olulise ilm. Puhub ida- ja kagutuul 5 kuni 11, saartel puhanguti 15 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on 0 kuni -6, saartel kuni +4 kraadi. Kolmapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Pärastlõunal sajab mitmel pool lörtsi ja vihma, mandril ka lund. Puhub ida- ja kagutuul 8 kuni 13, puhanguti 15, saartel ja rannikul 20 meetrit sekundis. Sooja on 1 kuni 4, saartel kuni 7 kraadi.

Neljapäeva öösel on pilves ilm. Sajab lörtsi ja vihma ning mandril ka lund. Puhub ida- ja kagutuul 5 kuni 11, puhanguti 14 meetrit sekundis, hommikul pöördub saartel tuul läände. Õhutemperatuur on -2 kuni +3, saartel kuni 6 kraadi. Neljapäeva päeval on samuti pilves ilm. Sajab lörtsi ja vihma, mandril ka lund. Puhub ida- ja kagu-, saartel läänetuul 5 kuni 11, puhanguti 14 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on 0 kuni +5, läänerannikul ja saartel tuleb sooja 6 kuni 10 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles