Uue nädala algus toob suvesoojad tagasi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Ilmateenistuse ilmaennustuse kohaselt on uue nädala esimestel päevadel oodata korralikku suvesooja - termomeeter võib kohati näidata kuni 24 soojakraadi.

Pühapäeva öö hakul on ilm pilvine ja kohati sajab hoovihma. Hommikuks pilved hõrenevad ning sadu lakkab. Puhub lõuna- ja kagutuul 5-11, saartel puhanguti 14 m/s. Sooja on 10-15 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Pärastlõunal hoovihma võimalus suureneb ja õhtul on sajuhooge laialdaselt, samuti pole välistatud äike. Tuul pöördub kagust edelasse ja puhub 3-10 m/s. Sooja on 18-22 kraadi.

Esmaspäeva öösel on pilves vihmane ilm. Hommikuks taevas selgineb ja sadu lakkab. Puhub lääne- ja edelatuul 4-10 m/s. Sooja on 11-15 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub edelatuul 3- 10 m/s, õhtul pöördub tuul kagusse. Sooja on 16-19 kraadi.

Teisipäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm. Enamasti Lõuna-Eestis sajab hoovihma. Puhub kagu- ja lõunatuul 3-8 m/s. Sooja on 9-15 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Enamasti Lääne- ja Loode-Eestis sajab hoovihma. Puhub kagu- ja lõunatuul 3-8 m/s. Sooja on 17-21, Kagu-Eestis kuni 24 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles