Nädala teisel poolel muutub ilm vihmaseks

Elisabeth Kungla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vihmane ilm.
Vihmane ilm. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kui viimasel paaril päeval oli võimalik nautida valdavalt päikesepaistelist ilma, siis nädala teine pool pöörab vihmale.

Täna sajab mitmel pool hoovihma ning Ida-Eestis võib paiguti olla äikest ning sooja on 19 kuni 24 kraadi.

Neljapäeval liigub piki Skandinaaviat põhja-kirde suunas madalrõhulohk ja selle servast jõuab meile hoogsajupilvi - öösel ja hommikupoolikul on sajuhooge hõredalt, keskpäevast alates laialdasemalt.

Kagutuul on öösel veel puhanguti tugev, hommikul nõrgeneb ja päev on rahulik. Lõunakaarest lisandub soojemat õhku ja temperatuur on öösel 13 kuni 18 ja kus taevas selgem on, siis langeb veel 10 kraadi ümbrusse, päeval tõuseb 24 kuni 25 kraadini, meretuulega rannikul on kuni 19 kraadi.

Reede öösel on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Puhub lõunakaare tuul 2 kuni 8 m/s. Sooja on 13 kuni 17 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Puhub lõunakaare tuul 2 kuni 8 m/s. Sooja tuleb 23 kuni 27, rannikul kuni 20 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles