Suvesoe jõuab lõpuks kohale: uus nädal toob kuni 28 soojakraadi

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Maksim Grigorjev / TASS / Scanpix

Suviselt soojad ilmad järgmisel nädalal lõpuks ka Eestisse, neljapäevaks ennustab ilmateenistus kuni 28 soojakraadi.

Eesti kohal olev kõrgrõhuvöönd jääb esmaspäeval küll nõrgemaks, kuid hoiab läheduses tegutsevad madalrõhkkonnad veel eemal ning hoovihmapilvi tekib vaid üksikutes kohtades.

Esmaspäeva õhtu poole võtab tuul lõuna poolt läheneva madalrõhkkonna ees kirdesuuna, kuid märgatavat tugevnemist pole tunda. Jahedale hommikule järgneb mõõdukalt soe päev. Õhutemperatuur on 17-23 kraadi.

Teisipäeva öösel tuleb vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab vähest hoovihma. Puhub ida- ja kirdetuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on 8-13, rannikul kohati 15 kraadi. Päeval tuleb vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab vähest hoovihma. Puhub ida- ja kirdetuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on 18-24.

Kolmapäeva öösel tuleb vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub ida- ja kirdetuul 4-10, rannikul ja saartel puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on 9-16 kraadi. Päeval tuleb vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub ida- ja kirdetuul 4-10, rannikul ja päeval puhanguti 14 m/s, õhtupoolikul tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on 20- 25, rannikul kohati 18 kraadi.

Neljapäeval läheb tõeliselt soojaks. Neljapäeva öösel tuleb ilmateenistuse prognoosi järgi vahelduva pilvisusega ilm. Hommikul sajab mitmel pool hoovihma ja kohati võib olla äikest. Puhub idakaare tuul 3-10 , äikese ajal on tuul puhanguline. Õhutemperatuur on 13-19 kraadi. Päeval tuleb vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja kohati on äikest. Puhub idakaare tuul 3-10, äikese ajal on tuul puhanguline. Õhutemperatuur on 21-28, rannikul kohati 19 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles