Loodusevaatleja vahtis tõtt mägraga

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mäger.
Mäger. Foto: Kuvatõmmis

Loodusevaatleja Kairo Kiitsak kirjutab oma blogis, et otsustas 21. mai õhtul minna Lääne-Virumaal Simunas metsa jalutama, lootes näha metsloomi. "Ilm oli mõõdukalt soe ja päikesepaisteline. Sain esimest korda oma uue metsariietusega metsas kõndida," märgib mees.

Loodusevaatleja kirjutab: "Tee, mida mööda jalutasin, viis mind lõpuks metsast välja. Äkitselt kuulsin jälle krõbistamist, see heli kostis väga lähedalt. Järsku märkasin, kuidas suur koheva karvastikuga mäger tuleb metsast välja põllumaale. Tema mind ei märganud ja kõndis muudkui minu suunas. Lõpuks paiknes loom minust hinnanguliselt 10 meetri kaugusel ning alles siis pani tähele, kuidas mina kükitasin põllul oma statiivi ja videokaameraga. Märgal pole nägemine just kõige parem, haistmine on see-eest väga hea. Vaatasime temaga tõtt vähemalt paar minutit. Mäger hakkas kummaliselt käituma."

Loe pikemalt http://loodusvaatleja.blogspot.com.ee/2017/05/ootamatu-kohtumine-julge-magraga-metsa.html

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles